Aanbod voor meer rust in je hoofd

Wil je minder piekeren? Minder drukte en meer rust ervaren? Maar weet je niet hoe? Bewustwording is het antwoord. Vind je bewustwording zweverig? Vraag jezelf dan eerst af wat is bewustwording precies.

Met bewustwording pak je de Regie! terug. Je leert anders omgaan met vervelende gedachten en omstandigheden. Je leert dat je invloed kan hebben op jouw gedachten en dat je jouw aandacht kan sturen. En door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand nemen van de drukte in je hoofd. Je leert effectiever omgaan met stress, spanning en de wisselvalligheden van het leven. Je kunt je beter concentreren, je ontspant makkelijker en je mind wordt rustiger. Je wordt hierdoor ook productiever. Kortom: bewustwording is niet spiritueel, maar juist heel down-to-earth. Heel praktisch bezig zijn en het accepteren van jouw innerlijke gedachten. Dit zorgt er ook weer voor dat jouw lichaam makkelijker kan ontspannen van alle dagelijkse prikkels en stress. Zie hieronder mijn aanbod.

Groepstraining Regie! in hoofd en lijf

Wil jij meer balans en rust in je leven? Je bewust worden van jouw gedrag? Dan is deze training iets voor jou. Je leert hier concrete oefeningen die je dagelijks kan gaan toepassen om meer rust voor jezelf te creëren.

Mindfulness is de rode draad in deze training. Je zal je meer bewust worden van je eigen gedrag en hoe je dit kan veranderen. De duur is 5 weken. Dit houdt in dat je 1 maal per week een 2 uur durende bijeenkomst volgt.

Investering in jezelf is € 249,-. Gun jij jezelf meer rust? Meld je aan door een mail te sturen naar contact@setyourmind.nl

Personal (Mindfulness) coaching

Wil jij minder piekeren? Meer focus? Of heb jij het idee dat iets wat je doet altijd beter kan? Wil je meer inzicht verkrijgen waarom jij steeds tegen bepaalde dingen aanloopt? Dan is Mindfulness coaching iets voor jou. Een paar coachingsgesprekken kunnen de oplossing bieden. Door vragen stellen en oefeningen te doen die jou meer inzicht zullen bieden in jouw manier van denken en doen, zal je meer rust en bewustwording gaan ervaren. EFT is ook een methode die toegepast kan worden.

De intake van 30 minuten is gratis en vrijblijvend. Daarna is de investering in jezelf voor een sessie van 80-90 minuten € 119,- incl. btw voor particulieren en excl. btw voor bedrijven. Neem je een pakket af van 5 sessies dan is jouw investering € 565,-. Gun jij het jezelf? Neem contact op door een mail te sturen naar contact@setyourmind.nl

Strippenkaart voor telefonische coaching

Wil je even sparren? Even overleggen hoe jij iets het beste aan kan pakken? Of een luisterend oor? Dat kan! Deze soort van coaching is gemakkelijk in jouw leven in te passen. Het duurt maar een half uur en het kan gewoon vanuit huis.

Als jij deze strippenkaart afneemt dan kan je 3 maal een telefonische coaching boeken van een half uur. De investering voor deze 3 sessies is € 99,-

Als je het prettig vindt dan kunnen we van te voren een gratis (telefonische) intake inplannen.

Meld je hiervoor aan door een mail te sturen naar contact@setyourmind.nl