Aanbod voor meer rust in je hoofd

Wil je minder piekeren? Meer rust ervaren? Maar weet je niet hoe? Bewustwording is het antwoord. Vind je bewustwording zweverig? Vraag jezelf dan eerst af wat is bewustwording precies.

Met bewustwording pak je de Regie! terug. Je leert anders omgaan met vervelende gedachten en omstandigheden. Je leert dat je invloed kan hebben op jouw gedachten en dat je jouw aandacht kan sturen. En door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand nemen van de drukte in je hoofd. Je leert effectiever omgaan met stress, spanning en de wisselvalligheden van het leven. Je kunt je beter concentreren, je ontspant makkelijker en je mind wordt rustiger. Je wordt hierdoor ook productiever. Kortom: bewustwording is niet spiritueel, maar juist heel down-to-earth. Heel praktisch bezig zijn en het accepteren van jouw innerlijke gedachten. Dit zorgt er ook weer voor dat jouw lichaam makkelijker kan ontspannen van alle dagelijkse prikkels en stress. Zie hieronder mijn aanbod.

Personal coaching

Wil jij minder piekeren? Meer focus? Of heb jij het idee dat iets wat je doet altijd beter kan? Wil je meer inzicht verkrijgen waarom jij steeds tegen bepaalde dingen aanloopt? Een paar coachingsgesprekken kunnen dan de oplossing bieden. Door vragen stellen en oefeningen te doen die jou meer inzicht zullen bieden in jouw manier van denken en doen, zal je meer rust en bewustwording gaan ervaren. EFT is ook een methode die toegepast kan worden. De intake van 1 uur is gratis en vrijblijvend. Daarna zijn de kosten voor een sessie van 80-90 minuten € 109,- incl. btw voor particulieren en excl. btw voor bedrijven. Neem je een pakket af van 5 sessies dan betaal je € 525,-.

Gun jij jezelf een andere mindset? Bel me of maak dan een afspraak via contact@setyourmind.nl

Kortdurende workshop op locatie met snel resultaat

Een zieke werknemer kost gemiddeld € 600,- per dag. Wilt u dat voorkomen? Wilt u dat uw werknemers meer rust kunnen bewaren gedurende de werkdag? Dat ze handvatten krijgen over hoe ze effectiever kunnen zijn en meer rust in hun hoofd kunnen creëren? Dat ze informatie krijgen over hoe spanning werkt in ons lijf en hoe je je daar eerder bewust van kan worden? En dat ze leren hoe ze controle wat meer kunnen loslaten? Het gaat hier om een interactieve workshop zodat uw werknemers meteen ervaren.       

Deze workshop is 1 uur per week en 3 weken achter elkaar. Voor eenmalig € 599,- excl. btw zorgt u ervoor dat uw werknemers beter kunnen omgaan met stress. Maximale groepsgrootte is 12 personen.

Spreekt Set your mind u aan, maar wilt u iets anders dan bovenstaande? Dan kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Groepstraining: Regie! in hoofd en lijf

Wil jij meer rust ervaren? Minder piekeren en beter kunnen loslaten? Je leert concrete oefeningen die je dagelijks kan gaan toepassen om meer rust voor jezelf te creëren. Je leert dat je invloed kan hebben op jouw gedachten en dat je jouw aandacht kan sturen. Je leert effectiever omgaan met stress, spanning en de wisselvalligheden van het leven. Mindfulness is de rode draad in deze training. Mindfulness betekent simpel gesteld getrainde aandacht. Deze training duurt 5 weken. Dit houdt in dat je 1 maal per week een 2 uur durende bijeenkomst volgt. Zie voor de data de agenda. Investering in jezelf is € 225,- . Veel deelnemers krijgen de training ook vergoed van hun werkgever.