Aanbod

Wat vind jij van bewustwording oftewel mindfulness? Vind je het zwevering en zoek je liever naar rationele oplossingen voor jouw problemen? Vraag jezelf dan af wat is bewustwording precies?

Met bewustording pak je de REGIE terug. Je leert anders omgaan met vervelende gedachten en omstandigheden. Je leert dat je invloed kan hebben op jouw gedachten en dat je jouw aandacht kan sturen. En door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand nemen van de drukte in je hoofd. Je leert effectiever omgaan met stress, spanning en de wisselvalligheden van het leven. Je kunt je beter concentreren, je ontspant makkelijker en je mind wordt rustiger. Je wordt hierdoor ook productiever. Kortom: bewustwording is niet spiritueel, maar juist heel down-to-earth. Heel praktisch bezig zijn en het accepteren van jouw innerlijke gedachten. Dit zorgt er ook weer voor dat jouw lichaam makkelijke kan ontspannen van alle dagelijkse prikkels en stress.

Bewustwording kan plaatsvinden op meerder vlakken en is ook op verschillende manieren aan te leren, dit kan door personal coaching, een cursus mindfulness, the Food & Mind Switch.
Hieronder is het exacte aanbod te vinden. Spreekt Set your mind jou wel aan, maar kan je niet vinden waar je naar op zoek bent?
Neem dan vrijblijvend contact op.

Training: Regie! In hoofd en lijf

Wees geen slaaf meer van jouw belemmerende gedachten. Deze training duurt 5 weken. Dit houdt in dat je 1 maal per week een 2 uur durende bijeenkomst volgt en krijg je eenmalig 1 uur persoonlijke coaching. Je leert hierbij concrete oefeningen die je dagelijks kan gaan toepassen om meer rust voor jezelf te creëren. Mindfulness is de rode draad in deze training. Je zal je meer bewust worden van je eigen gedrag en hoe je dit eventueel kan veranderen. Zie voor de data de agenda. Investering in jezelf is € 225,- . Deze training is gecertificeerd volgens VVM en als je verzekerd bent bij de Amersfoortse kan je vergoeding krijgen via jouw zorgverzekering.

Food & Mind Switch

Bewuster worden en met meer aandacht leren eten. Keuzes maken die je lijf nodig heeft. Voedzamer eten. Misschien wel een paar pondjes afvallen. Maar vooral meer leren genieten van eten en drinken. Daarnaast zal je leren om minder op die automatische piloot functioneren, wat voor meer rust zal zorgen. Dit
programma duurt 8 weken, waarvan we 4 keer bij elkaar komen.
De weken ertussen krijg je tips en tricks.
Deze cursus is in samenwerking met Brenda van Foodivas.
Investering in jezelf is € 169,-. Kijk voor de data in de agenda.

Personal coaching

Wil jij jezelf beter gaan begrijpen? Meer inzicht verkrijgen waarom jij steeds tegen bepaalde dingen aanloopt? Een paar coachingsgesprekken kunnen dan de oplossing bieden. Door vragen stellen en oefeningen te doen die jouw meer inzicht zullen bieden in jouw manier van denken en doen, zal je meer rust en bewustwording gaan ervaren. EFT is ook een methode die toegepast kan worden. De intake van 1 uur is gratis en vrijblijvend. Daarna zijn de kosten voor een sessie van 80-90 minuten € 99,- incl. btw voor particulieren en excl. btw voor bedrijven. Neem je een pakket af van 4 sessies dan betaal je € 365,-. Gun jij jezelf een andere mindset?

Workshop in 5 stappen mindful naar een opgeruimd huis

Heb jij soms moeite om alles thuis op orde te krijgen? Wil je een opgeruimd huis, zodat je nooit meer spullen kwijt bent en tijd overhoudt voor leukere dingen? Of wil je thuis meer rust ervaren? Dan is dit de avond voor jou! Tijdens deze workshop bundelen Set your Mind en Organized by Eva namelijk hun krachten. We delen die avond hoe je jouw huis bewust opgeruimd krijgt en houdt. Het belooft een inspirerende avond te worden, met tips voor een stressvrije aanpak en een concreet stappenplan. De avond begint om 20:00 uur en het duurt ongeveer 1.5 uur.

Zie voor de data de agenda. Investering in jezelf is € 20,- voor leden en € 22.50 voor niet leden.

Gezamenlijk mediteren

Heb je al ervaring met mediteren en vind je het fijn om dit af en toe onder begeleiding te doen? Dan ben je van harte welkom op de avonden waar Set your mind het gezamenlijk mediteren organiseert. Investering is € 10,- per uur.

Daarnaast organiseert Set your mind ook stiltedagen. Hou ook hiervoor de agenda in de gaten.

Set your mind op locatie

Workshops of trainingen over hoe uw werknemers meer rust kunnen bewaren gedurende de werkdag binnen uw organisatie zijn ook mogelijk. Het gaat hier dan om een interactieve workshop zodat uw werknemers meteen ervaren. Om de mogelijkheden te bespreken kunt u contact op nemen voor een vrijblijvend gesprek.