Aanbod voor getrainde aandacht

Vind je bewustwording zweverig en zoek je liever naar rationele oplossingen voor jouw problemen? Vraag jezelf dan eerst af wat is bewustwording precies.

Met bewustwording pak je de REGIE terug. Je leert anders omgaan met vervelende gedachten en omstandigheden. Je leert dat je invloed kan hebben op jouw gedachten en dat je jouw aandacht kan sturen. En door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand nemen van de drukte in je hoofd. Je leert effectiever omgaan met stress, spanning en de wisselvalligheden van het leven. Je kunt je beter concentreren, je ontspant makkelijker en je mind wordt rustiger. Je wordt hierdoor ook productiever. Kortom: bewustwording is niet spiritueel, maar juist heel down-to-earth. Heel praktisch bezig zijn en het accepteren van jouw innerlijke gedachten. Dit zorgt er ook weer voor dat jouw lichaam makkelijke kan ontspannen van alle dagelijkse prikkels en stress.

Bewustwording kan plaatsvinden op meerder vlakken en is ook op verschillende manieren aan te leren, dit kan door personal coaching, een cursus mindfulness, the Food & Mind Switch.
Hieronder is het exacte aanbod te vinden. Spreekt Set your mind jou wel aan, maar kan je niet vinden waar je naar op zoek bent?
Neem dan vrijblijvend contact op.

Training: Regie! in hoofd en lijf

Wil jij meer rust ervaren? Je leert concrete oefeningen die je dagelijks kan gaan toepassen om meer rust voor jezelf te creëren. Je leert dat je invloed kan hebben op jouw gedachten en dat je jouw aandacht kan sturen. Je leert effectiever omgaan met stress, spanning en de wisselvalligheden van het leven. Mindfulness is de rode draad in deze training. Mindfulness betekent simpel gesteld getrainde aandacht. Deze training duurt 5 weken. Dit houdt in dat je 1 maal per week een 2 uur durende bijeenkomst volgt en krijg je eenmalig 1 uur persoonlijke coaching. Zie voor de data de agenda. Investering in jezelf is € 225,- . Veel deelnemers krijgen de training ook vergoed van hun werkgever.

Kortdurende workshop op locatie met snel resultaat

Wilt u dat uw werknemers meer rust kunnen bewaren gedurende de werkdag? Dat ze handvatten krijgen over hoe ze meer rust in hun hoofd kunnen creëren, over hoe ze controle wat meer kunnen loslaten, hoe ze effectiever kunnen zijn, informatie krijgen over hoe spanning werkt in je lijf en hoe je je daar eerder bewust van kan worden? Het gaat hier om een interactieve workshop zodat uw werknemers meteen ervaren.

Deze workshop is 1 uur per week en 3 weken achter elkaar. Voor € 475,- excl. btw zorgt u ervoor dat uw werknemers beter kunnen omgaan met stress.

Om de mogelijkheden te bespreken kunt u contact op nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Personal coaching

Wil jij jezelf beter gaan begrijpen? Meer inzicht verkrijgen waarom jij steeds tegen bepaalde dingen aanloopt? Een paar coachingsgesprekken kunnen dan de oplossing bieden. Door vragen stellen en oefeningen te doen die jou meer inzicht zullen bieden in jouw manier van denken en doen, zal je meer rust en bewustwording gaan ervaren. EFT is ook een methode die toegepast kan worden. De intake van 1 uur is gratis en vrijblijvend. Daarna zijn de kosten voor een sessie van 80-90 minuten € 99,- incl. btw voor particulieren en excl. btw voor bedrijven. Neem je een pakket af van 4 sessies dan betaal je € 365,-. Gun jij jezelf een andere mindset?

Gezamenlijk mediteren

Heb je al ervaring met mediteren en vind je het fijn om dit af en toe onder begeleiding te doen? Dan ben je van harte welkom op de avonden waar Set your mind het gezamenlijk mediteren organiseert. Investering is € 10,- per uur.

Daarnaast organiseert Set your mind ook stiltedagen. Hou ook hiervoor de agenda in de gaten.

Food & Mind Switch

Bewuster worden en met meer aandacht leren eten. Keuzes maken die je lijf nodig heeft. Voedzamer eten. Misschien wel een paar pondjes afvallen. Maar vooral meer leren genieten van eten en drinken. Daarnaast zal je leren om minder op die automatische piloot functioneren, wat voor meer rust zal zorgen. Dit
programma duurt 8 weken, waarvan we 4 keer bij elkaar komen.
De weken ertussen krijg je tips en tricks.
Deze cursus is in samenwerking met Brenda van Foodivas.
Investering in jezelf is € 169,-. Kijk voor de data in de agenda.