Evenementen

2e week september, Start 5-weekse Mindfulness training Regie! in hoofd & lijf.                                           

Wil jij meer balans en rust in je leven? Je bewust worden van jouw gedrag? Dan is deze training iets voor jou. Je leert hier concrete oefeningen die je dagelijks kan gaan toepassen om meer rust voor jezelf te creëren. Mindfulness is de rode draad in deze training. Je zal je meer bewust worden van je eigen gedrag en hoe je dit kan veranderen. De duur is 5 weken. Dit houdt in dat je 1 maal per week een 2 uur durende bijeenkomst volgt. Investering in jezelf is € 269,-. Gun jij jezelf meer rust? Geef je dan op door een mail te sturen naar contact@setyourmind.nl. Dag in overleg met de groep.

Zondagmiddag 27 september, Ijsbad workshop

Kom uit je hoofd en in je lichaam door deze workshop. Door het trainen van focus, ademhaling en respons maak je ongekende krachten los in jezelf. Met een cruciale sleutel: kou. Ervaar nu het ijsbad! Stap uit je comfort zone, leer hoe je in koude kunt zijn op een ontspannen manier en zo je volle potentieel te bereiken. Pas als je het hebt geprobeerd weet je hoe het is! Voordelen workshop Wim Hof Methode:
- Verhoog je energieniveau
- Versterk je immuunsysteem
- Beïnvloed je zenuwstelsel
- Ontgift je lichaam
- Leer om je ademhaling te controleren
- Leer een sterke en gecentreerde focus aan.

Starttijd is 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.45 uur. Investering in jezelf is € 107,-. De locatie is De Hooizolder in De Kwakel. Je kan je opgeven door een mail te sturen naar contact@setyourmind.nl.

Zaterdag 31 oktober en zondag 1 november: Retreat; Creëer jouw eigen First Aid Kit

Iedereen heeft alle hulpbronnen in zich. Soms zijn we deze alleen even "kwijt". Dit weekend gaan we ervoor zorgen dat jij weet welke hulpbronnen je in je hebt zitten en hoe je die weer kunt activeren. Hierdoor zal jij uitdagende, stressvolle situaties weer makkelijker aankunnen. Wil jij een geheel verzorgd weekend voor jezelf? Dan is deze retreat geschikt voor jou. Klik hier voor het volledige programma. Voor slechts € 477,- ben jij erbij. We hebben plek voor slechts 10 deelnemers. Geef je op door een mail te sturen naar contact@setyourmind.nl

Zondag 8 november, Stilte middag

Deze middag draait helemaal om jou! Zondag 8 november is het weer zover! Set your mind organiseert weer een Stilte middag. Wat houdt dat nou in? Je hoeft niet sociaal te zijn, want nadat de stilte is aangekondigd hoef je niet eens meer te praten. Je mag volledig bij jezelf blijven. Het programma is gevuld met verschillende soorten meditaties zoals zit-, loop- en visualisatiemeditaties. Daarnaast zal er Yoga Nidra plaatsvinden en een creatieve meditatie. Klik hier voor het exacte dagprogramma. Dus jij hoeft nergens aan te denken! Hoe lekker is dat! Thee, water, sapjes en de wat lekkers is inbegrepen. Locatie is de Hooizolder in De Kwakel. Dit alles voor een kleine investering in jezelf van € 57,-. Je kan je opgeven door een mail te sturen naar contact@setyourmind.nl