5-weekse Mindfulness training Regie! in hoofd & lijf.

Start woensdagochtend 4 november. Wil jij meer balans en rust in je leven? Je bewust worden van jouw gedrag? Dan is deze training iets voor jou. Je leert hier concrete oefeningen die je dagelijks kan gaan toepassen om meer rust voor jezelf te creëren. Mindfulness is de rode draad in deze training. Je zal je meer bewust worden van je eigen gedrag en hoe je dit kan veranderen. De duur is 5 weken. Dit houdt in dat je 1 maal per week een 2 uur durende bijeenkomst volgt. Investering in jezelf is € 269,-. Gun jij jezelf meer rust? Geef je dan op door een mail te sturen naar contact@setyourmind.nl. Dag kan wijzigen als de groep daar behoefte aan heeft.

Vol! 1 November Klankschaal sessie

Dit event zit vol. Wil jij een middag voor jezelf? Een middag waar je hélemaal niets moet? Waar rust centraal staat?
Zondag 1 november is het dan zover! Set your mind organiseert samen met Sandra Mantel een klankschaal sessie. Wat houdt dat nou in?
Deze dag draait helemaal om jou! Je hoeft niet sociaal te zijn, want nadat de stilte is aangekondigd hoef je niet eens meer te praten. Je mag volledig bij jezelf blijven. Het programma is gevuld met meditaties en een klankschaal sessie.
Jij hoeft nergens aan te denken! Hoe lekker is dat! Thee, water en wat lekkers is inbegrepen. Dit alles voor een kleine investering in jezelf van € 57,-. De middag vindt plaats in De Hooizolder in De Kwakel.
Je kan je opgeven door een mail te sturen naar contact@setyourmind.nl

Om 14.00 uur is de aanvang en afsluiting rond half 5. Thee, water, sapjes en wat lekkers is inbegrepen. Dit alles voor een kleine investering in jezelf van € 57,-. Locatie is De Hooizolder in De Kwakel. Je kan je opgeven door een mail te sturen naar contact@setyourmind.nl

7 februari Workshop IJsbad

Kom uit je hoofd en in je lichaam door deze workshop. Door het trainen van focus, ademhaling en respons maak je ongekende krachten los in jezelf. Met een cruciale sleutel: kou. Ervaar nu het ijsbad! Stap uit je comfort zone, leer hoe je in koude kunt zijn op een ontspannen manier en zo je volle potentieel te bereiken. Pas als je het hebt geprobeerd weet je hoe het is! Voordelen workshop Wim Hof Methode:
– Verhoog je energieniveau
– Versterk je immuunsysteem
– Beïnvloed je zenuwstelsel
– Ontgift je lichaam
– Leer om je ademhaling te controleren
– Verander jouw mindset
– Leer een sterke en gecentreerde focus aan.

Starttijd is 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.45 uur. Investering in jezelf is € 107,-. De locatie is De Hooizolder in De Kwakel. Je kan je opgeven door een mail te sturen naar contact@setyourmind.nl.

6-7 maart Retreat; Creëer jouw eigen First Aid Kit

Iedereen heeft alle hulpbronnen in zich. Soms zijn we deze alleen even “kwijt”. Dit weekend gaan we ervoor zorgen dat jij weet welke hulpbronnen je in je hebt zitten en hoe je die weer kunt activeren. Hierdoor zal jij uitdagende, stressvolle situaties weer makkelijker aankunnen. Wil jij een geheel verzorgd weekend voor jezelfDan is deze retreat geschikt voor jou. Voor slechts € 477,- ben jij erbij. We hebben plek voor slechts 10 deelnemers. Geef je op door een mail te sturen naar contact@setyourmind.nl

First Aid Kit Retreat

Wil jij een weekend voor jezelf? Wil jij jouw hulpbronnen aanwakkeren zodat jij weet hoe je je nog beter kan gaan voelen? Dat je weet hoe jij om kunt gaan met stressvolle, uitdagende situaties? Dan is deze retreat op deze bijzonder locatie geschikt voor jou! Miranda van der Zalm (Mirakel energie & lichaamswerk) en ik zullen er voor zorgen dat tijdens dit weekend jouw eigen First Aid Kit gevuld wordt met tools.

Het programma op zaterdag 6 maart start om 09.30 uur en ziet er als volgt uit:
– Kennismaking
– Emotional Freedom Techniques
– Lunch + ME-Time
– Gemoedstoestand beïnvloeden
– Avond eten
– Mindfulness

Zondag 7 maart starten we om 08.30 uur met het ontbijt en het programma is dan als volgt:
– Do-In Yoga + Ademhaling
– Belevingspad (wandeling)
– Lunch
– Energiewerk
– First Aid Kid
– Afsluiting rond 16.15 uur.

Dit heerlijke weekend is all inclusive! Je slaapt ook nog in een kamer die helemaal alleen voor jou is en met alle faciliteiten die je nodig hebt is voorzien. Je gaat ook nog naar huis met jouw eigen gevulde First Aid Kit. Dat wil jij toch ook!
De investering in jezelf is € 477,- . Je wordt voorzien van 2 maal lunch en 1 maal ontbijt en 1 maal avondeten. Thee, koffie en sapjes zijn ook inclusive. Het is mogelijk om vrijdagavond te komen tegen extra betaling. Locatie is www.eigentijdserf.nl in een schitterende rustgevende omgeving.  Mocht dit evenement i.v.m. Corona niet doorgaan dan krijg je het volledige bedrag teruggestort.

We hebben plek voor slechts 10 deelnemers. Dus wil jij hier bij zijn geef je dan op via contact@setyourmind.nl