Iedereen heeft alle hulpbronnen in zich. Soms zijn we deze alleen even “kwijt”. Dit weekend gaan we ervoor zorgen dat jij weet welke hulpbronnen je in je hebt zitten en hoe je die weer kunt activeren. Hierdoor zal jij uitdagende, stressvolle situaties weer makkelijker aankunnen. Wil jij een geheel verzorgd weekend voor jezelfDan is deze retreat geschikt voor jou. Voor slechts € 477,- ben jij erbij. We hebben plek voor slechts 10 deelnemers. Geef je op door een mail te sturen naar contact@setyourmind.nl

First Aid Kit Retreat

Wil jij een weekend voor jezelf? Wil jij jouw hulpbronnen aanwakkeren zodat jij weet hoe je je nog beter kan gaan voelen? Dat je weet hoe jij om kunt gaan met stressvolle, uitdagende situaties? Dan is deze retreat op deze bijzonder locatie geschikt voor jou! Miranda van der Zalm (Mirakel energie & lichaamswerk) en ik zullen er voor zorgen dat tijdens dit weekend jouw eigen First Aid Kit gevuld wordt met tools.

Het programma op zaterdag start om 09.30 uur en ziet er als volgt uit:
– Kennismaking
– Emotional Freedom Techniques
– Lunch + ME-Time
– Gemoedstoestand beïnvloeden
– Avond eten
– Mindfulness

Zondag starten we om 08.30 uur met het ontbijt en het programma is dan als volgt:
– Do-In Yoga + Ademhaling
– Belevingspad (wandeling)
– Lunch
– Energiewerk
– First Aid Kid
– Afsluiting rond 16.15 uur.

Dit heerlijke weekend is all inclusive! Je slaapt ook nog in een kamer die helemaal alleen voor jou is en met alle faciliteiten die je nodig hebt is voorzien. Je gaat ook nog naar huis met jouw eigen gevulde First Aid Kit. Dat wil jij toch ook!
De investering in jezelf is € 477,- . Je wordt voorzien van 2 maal lunch en 1 maal ontbijt en 1 maal avondeten. Thee, koffie en sapjes zijn ook inclusive. Het is mogelijk om vrijdagavond te komen tegen extra betaling. Locatie is www.eigentijdserf.nl in een schitterende rustgevende omgeving.  Mocht dit evenement i.v.m. Corona niet doorgaan dan krijg je het volledige bedrag teruggestort.

We hebben plek voor slechts 10 deelnemers. Dus wil jij hier bij zijn geef je dan op via contact@setyourmind.nl

Geef een reactie