Ik ben ook maar een mens

De maand oktober was voor mij een bizarre maand en daar bedoel ik mee een ontzettend uitdagende en gave maand. Zowel zakelijk als privé. De mensen die mij goed kennen weten dat ik sinds ongeveer mijn 25e een lager energie niveau heb dan daarvoor. Dit kon voor mij (en de mensen om mij heen) frustraties opleveren. Vooral de acceptatie hiervan bleef lastig en af en toe nog. Wat heeft dit te maken met afgelopen maand zal je je nu waarschijnlijk afvragen.

Afgelopen maand was er veel gaande binnen Set your mind. Ik ben o.a. geselecteerd voor ZAAI Aalsmeer, een coaching traject vanuit de gemeente Aalsmeer waarbij startende ondernemers worden ondersteunt bij het ondernemen. Ondernemen is echt een vak apart, hier kan je hulp bij gebruiken. 3 oktober was hiervan de speeddate en 4 oktober hoorde ik dat ik geselecteerd was, onwijs gaaf. Als gevolg, 16 oktober hadden we hiervan onze eerste bijeenkomst. Woensdagavond 17 oktober gaven Eva van Organized by Eva en ik een workshop: In 5 stappen mindful naar een opgeruimd huis, 10 enthousiaste deelnemers en een stuiterende Eva en ik tot gevolg. 11 oktober begon ik met het geven van een 3-delige workshop bewustwording bij het bedrijf EN Vastgoed. Wat een resultaat heeft gehad dat ik in het voorjaar weer terug mag komen. Yeah!! Nog een coaching traject afgerond met een cliënt, workshop bijgewoond van The Health Challenge, tussendoor werken bij Aphrodite Orchidee, leuke partner zijn, goede vriendin, oh ja en afgelopen zaterdag terugkomdag gehad van mijn Mindfulness opleiding. Dat was het zo ongeveer haha. Ontzettend leuk allemaal en ik ben hier ook erg dankbaar voor.

Wat was hier privé nu zo uitdagend aan? Mijn energielevel is meerdere malen door bovenstaande gave gebeurtenissen naar het toppunt van energie geschoten door de adrenaline, waardoor ik stuiterend van energie door het leven ging. Met als gevolg die week erna een dipje qua energie en mijn moeheid die toeneemt. Dan komt voor mij het besef; IK BEN OOK MAAR EEN MENS. Eerst voel ik kort een gevoel van frustratie. Dit is een oude reactie, vroeger kon ik hierin verzinken. Tegenwoordig komt er gelukkig een tweede reactie. Dit is acceptatie. Ik ben ook maar een mens en geef er dan aan toe. Doen wat mijn lichaam en geest nodig hebben. Hierdoor laad ik ook weer sneller op. Het is fijn om te weten dat ik ook maar een mens ben, ik ben niet perfect en zal dat ook nooit willen zijn. Menselijk zijn in voor mij genoeg. Liefs, Carla

You cannot stop the waves, but you can learn how to surf