Loslaten.. Hoe dan?

Het is lastig om grip te hebben op je zorgen en wat er in de toekomst eventueel zou kunnen gaan gebeuren. Als je iets niet kunt veranderen, kun je alleen maar accepteren en loslaten. Dat voelt vaak tegennatuurlijk, omdat controle zo in ons systeem zit. We hebben de illusie dat we bijna alles wèl kunnen beïnvloeden. Wel, als dat het geval was, dan zou je leven helemaal perfect zijn, nietwaar? Dan had je dat allang zelf geregeld… Waar je wel invloed op hebt is wat jij doet in het hier en en nu.

Met behulp van EFT (Emotional Freedom Techniques) kan je de zorg voor de toekomstige situaties naar het hier en nu halen, zodat de onderliggende angst/onzekerheid daarvan geneutraliseerd kan worden. Het zorgt ervoor dat spanning verdwijnt. Dit kan ook met overtuigingen die in het verleden zijn aangeleerd. Ik heb EFT bijvoorbeeld toegepast op mijn vliegangst. Vliegen zal nooit een hobby worden, maar vorig jaar naar Canada vliegen, ging me best goed af :)

EFT is een simpele en doeltreffende techniek waarbij je je gedachten vestigt op jouw specifieke probleem terwijl je met je acupunctuurpunten beklopt. Hierdoor neutraliseer je jouw probleem. Iedereen kan dit leren. Wil jij hier meer over weten? Geef je dan op voor de minimaal 1.5 uur durende workshop waarin je wordt meegenomen in de wereld genaamd EFT. Deze zal maandag 11 maart plaatsvinden in de Oude Veiling in Aalsmeer. Samen met Rachel van Colourflow organiseer ik deze workshop. Investering in jezelf is € 22.50. Ben jij erbij? Geef je je dan op via contact@setyourmind.nl