Me-time? Wat is dat?

Is Me-time een overbodige luxe?

Hoe noem jij de tijd die je aan jezelf besteed? Me-time of Quality-time?

Het maakt natuurlijk helemaal niet uit hoe je dit noemt. Het belangrijkste is; neem of plan jij deze tijd in? Goed voor jezelf zorgen is namelijk noodzakelijk. Maar wat is dat nou precies? Voldoende bewegen, gezond eten en voldoende water drinken is essentieel. En natuurlijk ook goed slapen en er zijn voor je gezin en vrienden. Maar dat is niet wat ik bedoel. Neem jij ook tijd voor jezelf? En dan bedoel ik niet die tijd die je besteed om al je appjes in je telefoon te beantwoorden ;)

Het gaat om die tijd dat je echt vrij bent, de tijd waar je alleen maar hoeft te ontspannen, op te laden, niet aan anderen hoeft te denken of te bedenken wat ze wel niet van jou zullen denken…

In de afgelopen maand had ik de eerste 3 weken weinig Me-time omdat iedere dag zat volgepland met (leuke) tijdsbesteding en vooral tijdsbestending die werk gerelateerd was. Ik klaag niet, zeker niet. Afgelopen weekend was het dan zover.. Me-time. Heerlijk uitslapen, ook al was ik al wakker, gewoon ff langer in bed blijven liggen. Suf voor me uitstaren, iets langer onder de douche staan dan normaal, mijn nagels bijgewerkt, een tijdschrift lezen, lekker uiteten, etc. Oh wat is dit toch lekker. Dit voelt zo goed. Dat wil jij toch ook? Wanneer ga jij dit komende week inplannen?

Je kan dit natuurlijk ook al ver vooruit plannen. Zoals bijvoorbeeld een weekend in oktober/november. Heb je nog vakantiegeld over? Zet dit dan nu apart en reserveer dit voor De Retreat die ik samen met Rachel Barnes ga organiseren. Denk aan rust, yoga, heerlijk en gezond eten, persoonlijke ontwikkeling maar vooral genieten; ME-TIME. Meer informatie over dit weekend zal snel volgen. We zijn op dit moment bezig om een locatie uit te zoeken. Wil je op de hoogte gehouden worden? Dan kan je een mail sturen naar contact@setyourmind.nl en als onderwerp Retreat 2019 of onze website/facebook in de gaten houden.