Lees hieronder hoe anderen Set your mind hebben ervaren

Geschreven door Malou 4-7-2019: Als ik naar mezelf kijk voordat ik begon aan de mindfulness cursus/traject, een ander persoon was ik. Nu veel bewuster leven, liever voor mezelf zijn en hoe gehaast en piekerend ik door het leven ging en soms nog steeds maar nu besef ik het en voordat ik met de cursus begon had ik dat echt niet door. Ik kan mij ook meer openstellen naar mensen en twijfel minder aan me eigen beslissingen, keuzes en gevoel. Carla is een hele fijne mindfulness trainer/coach waar je veel van kan leren! Ze luistert goed, stelt de juiste vragen en heeft bij elke sessie oefeningen waar je veel aan hebt als je een stukje bewuster wil leven. Elke keer als ik bij Carla was geweest had ik meer geleerd over mindfulness leven en ik pas het nog steeds dagelijks toe. Een cursus/traject waar je dus je hele leven plezier aan hebt.

Geschreven door Ilona op 17-03-2019: Ik ben zo blij met de sessies die ik heb mogen volgen bij Carla, met een onwijs goede begeleiding en ook de geweldige lach momenten. Carla bleef naar mij luisteren om vervolgens de aanpak continue passend te maken op mijn situatie/behoeften. Hierdoor bleef het heel luchtig maar zeker niet zweverig. Ik verbaas mijzelf dat ik er nog steeds iedere dag wel bewust mee bezig bent sowieso met de afgesproken momenten, maar ook tijdens gesprekken of met opruimen. Kleine stapjes maar zeker de blijvende stapjes. Hierdoor heb ik minder last van spierspanning stress en...ik krijg weer rust in mijn hoofd! Zo blij. Echt een aanrader!

Geschreven door Richard op 17-12-2018: Carla is een aangename nuchtere vrouw die je laat zien hoe je mindfulness toe kunt passen in het dagelijks leven. Ze leert je met zeer heldere voorbeelden hoe het brein werkt en stelt vragen die ervoor zorgen dat je bewust wordt van je eigen patronen. Vervolgens leert ze je hoe je die patronen herkent (bewustwording) en daar (als je dat wilt) verandering in aan kunt brengen.
Ik heb 4 sessies gedaan die mij enorm veel inzicht hebben gegeven in mijn denkpatronen. Carla is op geen enkel moment veroordelend en leert je juist wat liever te zijn voor jezelf. Daarnaast heeft ze me laten zien dat op deze manier met jezelf bezig zijn zeker niet zweverig hoeft te zijn. Ze weet de oefeningen voor je te vinden die passen bij jouw levensstijl. Ik ben erg dankbaar voor wat ik heb geleerd en raad het iedereen aan om eens een intakegesprek in te plannen. Het heeft mij in ieder geval erg veel rust in mijn hoofd opgeleverd!

Geschreven door Marieke van EN VASTGOED op 6 -12-2018: Wij hebben binnen EN Vastgoed een aantal workshops mogen ontvangen van Carla. Dit is erg enthousiast ontvangen door de collega's. Door makkelijk toepasbare oefeningen is mindfulness voor iedereen haalbaar. Carla is een prettige vertelster die gemakkelijk de juiste sfeer weet te brengen binnen een groep.

Geschreven door Petra op 11-10-2018: Vanaf juni dit jaar heb ik meerdere coaching sessies gevolgd bij Carla. Ik had destijds moeite om bepaalde gebeurtenissen een plek te geven en was hierdoor vaak chagrijnig en negatief. Mijn rugzak zat continu vol en ik kon mezelf geen rust gunnen. Ik was heel veel in mijn hoofd bezig en vergat te genieten van de dagelijkse dingetjes. Vanaf het begin was Carla heel open en vriendelijk en ze luisterde super goed. Ze onthield alles wat ik vertelde en elke opvolgende sessie wist ze nog precies wat wij eerder besproken hadden en hoe we verder konden gaan. Ik beschouw alle sessies als heel erg positief. Ze hebben mij super geholpen om meer inzicht in mijzelf te krijgen, waarom ik doe wat ik doe en hoe ik sommige hardnekkige patroon kan doorbreken. Ook heb ik geleerd dingen los te laten, om te accepteren wat er in het verleden gebeurd is en dit een plekje te geven zodat ik die zware rugzak niet meer mee hoef te sjouwen. Ik ben in het hele proces positiever tegenover mijzelf komen te staan, ik heb geaccepteerd dat ik ben wie ik ben en dat ik mij hiervoor niet hoef te verantwoorden. Al met al kan ik alleen maar zeggen dat ik heel blij ben met de resultaten die ik dankzij Carla heb geboekt. Ik kan iedereen aanraden sessies bij haar te gaan volgen als je het allemaal even niet meer weet. Carla is een professional maar bovenal een heel fijn mens.

Geschreven door Claudia op 17-8-2018: De afgelopen periode een paar goede gesprekken gehad met Carla! Ik dacht dat ik mijzelf na heel wat therapieën wel kende, echter kwamen er toch weer nieuwe punten omhoog waar ik aan kon werken. Voor mij was het vooral belangrijk om een gezonde mix te vinden tussen "moeder/vrouw/vriendin/mijzelf zijn". Zodat ik weer in een fijne flow terecht kwam na mijn zwangerschap. Na een paar mooie gesprekken met Carla kreeg ik weer inzicht over wat moet en wat mag en welke effecten mijn gedachten hebben op mijn gedrag/humeur. En nog belangrijker hoe je deze gedachten kan ombuigen naar het positieve. Ik kan Carla iedereen aanbevelen! Ze neemt de tijd, kan goed luisteren en bereid ook de gesprekken goed voor, zodat je niet het gevoel hebt dat je weer bij nul moet beginnen. Maar dat je juist verder gaat vanwaar je geëindigd was de sessie ervoor. Tijdens de gesprekken hing er een fijne sfeer en voelde ik mij goed op mijn gemak.

Geschreven door Joyce op 13-6-2018: De Food & Mind Swtich was precies wat ik nodig had. Na veel diëten en bezig zijn met eten maar toch niet afvallen had ik iets nodig dat mij meer leerde over eten en waarbij ik meer bewustzijn kreeg daarover. Brenda weet ontzettend veel over eten en leert je slimme tips. Iedere keer wordt er 1 ding uitgehaald om te veranderen. Hierdoor is het goed vol te houden en creëer je bewustzijn. De oefeningen van Carla maken dat je ook tijd neemt voor jezelf en ook bewustzijn creëert. Ik vond het een hele fijne combinatie en ben er nog steeds bewust mee bezig.

Geschreven door Sandra op 2-3-2018: 5-weekse cursus "gelukkiger leven en werken" afgerond bij Set your mind. Ik heb er veel aan gehad, ik kan deze cursus bij iedereen aanbevelen. Het vervolg Food & Mind Switch is al geboekt. Bedankt Carla voor de gezellige en leerzame avonden. Op naar de volgende cursus.

Geschreven door Joyce op 20-2-2018: 5-weekse mindfulness cursus gedaan bij Carla. Heel prettig persoon waarbij je op een hele fijne wijze de tips en trics leert van Mindfulness. Zeker aan te raden!

Geschreven door Rabobank Regio Schiphol op 22 november 2017: Vanavond was de workshop Mindfulness. Carla Schram-Meijer van Set your mind nam ons mee in de wereld van stress en ontspanning! Wat doet ons lichaam en hoe kan je daarop reageren? Samenvatting van collega’s op het eind #relaxed #leerzaam #bewustwording #ontspannend #interessant #dankbaar. Kortom zeer geslaagde avond bij Rabobank Regio Schiphol.

Geschreven door Saskia, Antenna op 1 december 2017: Carla geeft op een zeer natuurlijk en prettige wijze haar training Mindfulness. Zij heeft een rustgevende stem en doet uiteenlopende oefeningen met haar cursisten waar een ieder uit kan pikken wat voor hem/haar toepasbaar is in het dagelijks leven. Leuk om te leren!

Geschreven door Mirjam op 28-11-2017: Gisteravond de 5-weekse cursus bij Carla afgerond. Ik ben de afgelopen weken heerlijk tot rust gekomen tijdens de verschillende oefenlingen en heb veel geleerd over de theorie achter mindfullness. Daarnaast heb ik nu verschillende handvatten om in het dagelijkse leven toe te blijven passen. Carla bedankt en ik kom zeker nog een keer naar een meditatieavond en/of stiltedag.

Geschreven door Debbie op 20 juni 2017: Ik heb de 4 weekse mindfulness cursus gevolgd. Leer jezelf aan bewuster te zijn van je omgeving, je geluk, je kansen en je mogelijkheden. Deze cursus was een fijne ervaring en in mijn dagelijks leven heb ik hier heel veel profijt van. Lieve Carla, bedankt voor je wijsheid en gastvrijheid. Ik kom zeker nog eens bij je mediteren!

Geschreven door Mariska op 15 februari 2017: Net een 6 weekse cursus afgerond van Carla bij Fitness Aalsmeer. Ik was vooral heel nieuwsgierig naar Mindfulness en weet nu dat het me zeker iets biedt om bewuster in het leven te staan en heeft mijn inzicht in lichamelijk en geestelijk functioneren vergroot. Je hoeft echt niet persé iets te mankeren om hier baat bij te hebben. Voorkomen is beter dan genezen dus echt een aanrader voor iedereen!

Geschreven door Georgette op 28 november 2016: De perfecte aanvulling op de Fit(-z) challenge. Gedurende 8 groepsbijeenkomsten praktische middelen gekregen om bewuster en meer balanced in het leven te staan. De theorie werd op een heldere en gestructureerde manier verteld. De directe toepasbaarheid ontstond door directe oefening tijdens de bijeenkomst. Een aanrader!

Geschreven door Annelies op 23 november 2016: Net de 8 lessen mindfulness van Carla afgerond bij Fitz Fighting Gym in Aalsmeer als aanvulling op de Fitness/krachtraining Challenge. Fijn om via deze weg weer bewust te worden, dat stressvrij leven een keus is. Met behulp van de oefeningen - die Carla je op heldere wijze uitlegt - kom je steeds weer een stapje dichter bij het rustpuntje in jezelf. De technieken zijn goed toe te passen in je dagelijks leven. Er wordt ook gewerkt aan lichaamsbewustzijn via o.a. de body-scan en ademhalings oefeningen. Hiermee kun je mooie bruggetjes bouwen naar de work-outs in de gym.

Geschreven door Bianca op 20 september 2016: Ik heb de 4 weekse individuele cursus gevolgd bij set your mind. Het heeft mij veel inzicht gegeven in mijn gedrag en denkwijze. Door het volgen van de cursus heb ik veel meer rust gekregen in het dagelijks leven. De cursus is goed en begrijpelijk opgebouwd. Daarnaast vond ik de begeleiding van Carla heel fijn.

Geschreven door Ninja op 1 maart 2016: Niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven, als je eigen gedachten!' De cursus heeft mij veel rust gegeven. Het maakt je bewust van jezelf, van je lichaam, gedrag, gedachten, gevoelens en omgeving. Namaste

Wil je er meer lezen? Neem dan eens een kijkje bij de volgende recensies.