Mindset seminar 27 september en 4 oktober

Hoe fijn zou het zijn als je 2 dagen voor jezelf hebt? Dat je leert hoe je om kan gaan met jouw negatieve gedachten? Dat je deze dagen controle pakt over jouw geluk? Dat je meer rust leert te ervaren? Kom dan naar dit seminar. Jouw mindset bepaalt hoeveel geluk jij ervaart in jouw leven. We hebben allemaal onze bagage en hoe ga jij er mee om? Pak jij genoeg rust om veerkracht te creëren? Wil jij ook jouw verantwoordelijkheid nemen voor meer geluk? Dan zijn deze 2 dagen geschikt voor jou.

Het programma dag 1:

- Aanvang 09.00- 09.30 uur
- Kracht van onze mindset
- Lunch
- Mindfulness
- Workshop IJSBAD

Dag 2: Aanvang 09.00-9.30 uur:
- Ontspanningsoefening
- Hoe zie jij jouw leven?
- Lunch
- Verander jouw mindset/overtuigingen
- Afsluiting

Het ijsbad de eerste dag zorgt er voor dat jij in gaat zien dat jij meer kan dan je denkt. Dat je meer invloed op je lijf en mindset kan hebben dan je in eerste instantie verwacht! Beide dagen zijn inclusief lunch. Heb je nog vragen of wil je verzekerd zijn van een plekje? Stuur dan een mail naar contact@setyourmind.nl of bel naar 06-53765473. Investering in jezelf is € 347,-. Boek je voor 15 juni dan betaal je slechts € 297,-. Mocht je het spannend vinden om nu te boeken i.v.m. Corona. Als het event vanwege Corona niet doorgaat dan krijg je het volledige bedrag terug. De locatie is De Hooizolder in de Kwakel.

Recensies van het Mindset Seminar in februari:

Geschreven door Eva op 24-2-2020: Afgelopen weekend was een heerlijk weekeinde om even alleen met jezelf bezig te zijn. Uiteraard is er een groep waar je dat mee samen doet, maar er is genoeg ruimte om je terug te trekken en tot rust te komen. Het ijsbad is een aanrader voor iedereen, ongeacht je leeftijd, conditie of ervaring. Het zorgde tevens voor een kick van zelfvertrouwen. En toen ik die zondagmiddag naar huis reed voelde ik me weer opgeladen om issues aan te pakken en lekker uitgerust aan de slag te gaan. Het heeft me inzicht opgeleverd in mijn belemmeringen. Ik zou het weekend zo weer boeken.

Geschreven door Paula op 25-2-2020: Ik vond het weekend heel waardevol, veel over mezelf geleerd. Ik ben dankbaar voor de fijne mensen die ook alles met je wilde delen. Het heeft me opgeleverd: rust in hoofd en lijf en heb goed nagedacht over verschillende periodes in mijn leven, erg waardevol. De locatie lag in een rustige omgeving en was in het bezit van een warm interieur. Het eten was fantastisch eten en de kamer van alle gemakken voorzien.

Geschreven door Shanna op 25-02-2020: Wat was dit een mooie ervaring op een prachtige locatie. Mensen die mij kennen zouden niet verwachten dat ik hier voor open zou staan. Niets is minder waar. Ik heb dit weekend veel over mezelf geleerd samen met Carla. Het is tijd voor verandering voor mezelf en ik ben er zo klaar voor. Ik ben dankbaar dat ik hier bij mocht zijn met hele fijne mensen om me heen.

Geschreven door Sandra op 26-2-2020: Een warm, bijzonder, leerzaam weekend. Een weekend om lekker bij jezelf te zijn. Even terug trekken uit de "drukke" wereld. Over de locatie: Er heerste rust, de omgeving en het interieur straalde ook rust uit. Heerlijke locatie dus. Tja vond eigenlijk alles een hoogtepunt. Heb erg genoten en weer veel geleerd over mijzelf en hoe ik met bepaalde situaties om kan gaan en uiteraard vond ik het ijsbad echt top.

Geschreven door Daniëlle op 1-3-2020: Een bijzonder, enerverende en waardevolle ervaring. Goede balans tussen ontspanning en inspanning en leerzaam.
Grenzen verleggen en uit je comfortzone stappen om zo persoonlijk te groeien. Rust, inzichten en nieuwe ontmoetingen met lieve dames wat ook weer energie geeft. Goed handvatten om je gedachten om te buigen naar positievere gedachten en de kennis dat het maar net is hoe je een situatie bekijkt bepaalt hoe je deze ervaart.

Geschreven door Tineke op 1-3-2020: Het weekend heeft mij rust en zelfvertrouwen opgeleverd. Ik weet nu dat ik zelf belangrijk ben en ook goed voor mezelf moet zorgen. Dit weekend voor jezelf zou iedere vrouw moeten doen. Het is heel goed voor je, ik vond het geweldig.