Mindset seminar 22 en 23 februari

Hoe fijn zou het zijn als je 2 dagen voor jezelf hebt? Dat je deze dagen controle pakt over jouw geluk? Dat je leert hoe je om kan gaan met jouw negatieve gedachten? Dat je meer rust leert te ervaren? Kom dan naar dit geheel verzorgde Mindset weekend.

Dit weekend is inclusief overnachting in een heerlijke rustgevende omgeving, je hebt een kamer helemaal voor jou alleen. Jouw mindset bepaalt hoeveel geluk jij ervaart in jouw leven. We hebben allemaal onze bagage en hoe ga jij er mee om? Pak jij genoeg rust om veerkracht te creëren? Wil jij ook jouw verantwoordelijkheid nemen voor meer geluk? Dan is dit weekend geschikt voor jou! Locatie is Eigentijdserf.

Het programma:
- Aanvang zaterdag 09.00- 09.30 uur
- Kracht van onze mindset
- Lunch
- Belevingspad
- Workshop IJSBAD
- Avondeten
- Mindfulness

Zondag:
- Ontbijt
- Ontspanningsoefening
- Welk cijfer geef jij jouw leven?
- Lunch
- Verander jouw mindset/overtuigingen
- Afsluiting

De workshop op zaterdag zorgt er voor dat jij in gaat zien dat jij meer kan dan je denkt. Dat je meer invloed op je lijf en mindset kan hebben dan je in eerste instantie verwacht! Amaze yourself! Heb je nog vragen of wil je verzekerd zijn van een plekje? Stuur dan een mail naar contact@setyourmind.nl of bel naar 06-53765473. Investering in jezelf is € 357,-