Wie zit er achter Set your mind?

Zelf ben ik 2 maal overspannen geweest. De tweede keer wist ik dat er iets moest veranderen en dat ik dat wilde. Ik wilde meer bewustwording krijgen over mijn angstklachten, gedachten en gedrag. Zodat ik er de volgende keer op tijd bij zou zijn. Waarom ging ik iedere keer over mijn grenzen heen, welke signalen waren er maar zag ik niet? Of wilde ik niet weten of voelen? Ik ben toen een Mindfulness training gaan volgen om de eerste bewustwording te gaan creëren. De eerste stap was toen gezet. Door bewustwording herken ik nu wanneer ik teveel hooi op mijn vork neem. Weet ik wat ik nodig heb en waar ik energie van krijg.

Nu ben ik, Carla Schram-Meijer, trainer en coach. Om aan mijn vaardigheden en kennis te komen heb ik het volgende gedaan/gevolgd: Bij de MBE opleiding van Bridgeman ben ik opgeleid tot trainer op het gebied van Mindfulness Based on Emotional Intelligence. De Mindfulness training is gecertificeerd volgens de Vereniging voor Mindfulness (VVM). Bij Heart4happiness ben ik opgeleid tot coach, gebasseerd op het ervaren van geluk. Daarnaast heb ik het NLP Practitioner certificaat en heb ik me verdiept in Emotional Freedom Technique (EFT). EFT en NLP zorgen ervoor dat je zonder veel te praten ook resultaat kan bereiken.

Waarom zou je voor Set your mind kiezen? Durf jij naar jezelf te kijken, aan jezelf te werken en vind je het niet erg als de spiegel wordt voorgehouden? Dan wil ik je graag op een nuchtere manier en met een directe aanpak ondersteunen. Met Set your mind wil ik er voor zorgen dat je jezelf beter gaat leren begrijpen. Hierdoor ga je gemotiveerder, rustiger, gelukkiger en lekkerder in het leven staan. Om dit te bereiken bied ik verschillende diensten aan, je kan deze vinden onder het tabblad aanbod.

De bijeenkomsten worden gegeven in mijn eigen praktijk in Kudelstaart. Tenzij anders wordt overeengekomen. Wil je trainingen/workshops laten verzorgen binnen jouw organisatie, dat is dat ook mogelijk.

Wil je meer weten? Dan ben ik te bereiken via de Facebookpagina, stuur een mail naar contact@setyourmind.nl of bel +31653765473..

                    

Trainer & coach Carla Schram